dimecres, 27 de juny del 2012

De gossos olímpics i d'altres que s'hi esforcen




El cap de setmana del 19 al 23 de setembre es celebren a prop de Venècia uns Jocs Olímpics molt especials. Els D.O.G. (DOG OLYMPIC GAMES).

És la segona edició, i el programa és realment interessant! Es  fa agility, mobility, obediència, orientació... Doneu un cop d’ull al programa (en italià i anglès).


Sembla molt xulo, oi? La Stefania s'hi ha apuntat amb la colla que fan nose-working. S'han apuntat, em sembla recordar, a Dog-orienteering (cursa d'orientació amb gos), mobility, i proves naturals (cerca olfactiva).

No sé si serem aquí, però seria divertit anar-hi! La Stefania m'ha dit si ens volíem apuntar la Lluna a les proves naturals, però no té cap sentit. Estic 99,9% segura que estaria tant atabalada que no aconseguiria fer res! Però veure l'ambient seria molt divertit. I ho tenim a unes tres horetes de casa! (És que vivint moooolt a prop de Venècia, nosaltres!!)

En tot cas, nosaltres continuem treballant i disfrutant dels nostres progressos. Mireu en aquests vídeos com la Lluna, malgrat les distraccions, es concentra per a buscar els trossets de pernil. Fa un any això hagués estat impensable.

En aquest es veu com ha vist un esquirol i com aquell que diu ni escolta.



Això dels esquirols porta boja a la Lluna. Mireu-la en aquest video, intentant anar cap als jardins de la Villa Reale, on hi ha una quantitat extraordinària d'esquirols. Recordeu la foto on se'n veia un? Era allà. Per això de vegades no l'hi porto, perquè s'obsessiona massa i no va bé.




I en aquest altre vídeo està envoltada de nens, soroll, pilotes... I malgrat tot es concentra! I atenció! Dins la Villa Reale una altra vegada! Bé, es desconcentra una mica, però també és que alguns trossets de pernil estan una mica massa amagats!





 Brava, Llunetta!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada