divendres, 1 de juny del 2012

Anem d'excursió!!


Aquest cap de setmana ens n’anem d’excursió amb la Lluna!

Anem als Grisons, un cantó suís just a sobre nostre. Hi anem a visitar la Sabrina i el seu marit, la parella de superherois als que hem portat tres galgos de Galgos 112.

Passarem el dissabte amb ells i el diumenge farem una mica de turisme per la zona, que és preciosa.

Serà la segona vegada que la Lluna dorm en un hotel! A veure com va! Bé, la nit anirà bé segur. És més a veure com es troba ella, si s'estressa... És molt finolis, la nostra Lluna!

Serà divertit veure-la envoltada d'altres galgos! Aquesta parella té 9 gossos dels quals, si no m’equivoco, 5 són galgos.

I un altre és el petit bitxet que tinc als meus braços en aquesta foto i que vaig conèixer l’hivern passat quan els varem portar una de les gossetes.


És l’Oliver! Quina monadaaaa!!!!

(Ai, ara no recordo si ja havia penjat aquesta foto... Tant és!)

Farem un munt de fotos del cap de setmana i dilluns les penjaré. Només espero que no plogui! Anuncien pluges per diumenge. Ai, que aguanti!!!

Per cert!!! Parlant de Galgos 112, ahir varen fer un capítol de "Veterinaris" on explicaven la història del Sol, un galgo recollit per Galgos 112. Per si no vareu tenir ocasió de veure el programa, aquí teniu el link.


Se t’encongeix el cor.

Però mireu l’alegria de la nena de la casa d’acollida quan el recullen! I mireu els darrers segons del vídeo! Encara queda molta gent bona, al món!!!

I mireu quina monada la tortugueta petitaaaa! També en vull una d’aquestes!! Bé, d’aquestes tan grosses, no, però una tortuga de terra si!! El Pol i el Nil, els meus nebots en tenen una que es diu Maserati. Una monada!! Un dia els demanaré una foto i la penjaré al blog.

Apa! I bon cap de setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada