dimarts, 5 de juny del 2012

D'excursió!



Doncs ha estat un cap de setmana fantàstic!

Hem fet unes passejades xulíssimes, hem visitat pobles amb molt d’encant, hem tocat neu, hem vist marmotes, hem passejat per prats com els de la Heidi... Vaja, no ens podem queixar!

Anem a pams!

Dissabte varem arribar a casa la Sabrina i el Claudio per la tarda i vam passar unes hores amb ells. Va ser molt divertit veure tants gossos... i la Lluna entre ells! Va anar tot molt bé. Com que aquells gossos estan acostumats a rebre’n de nous de tant en tant, van saludar la Lluna amb molta il·lusió i curiositat. Ella al principi estava una mica desconcertada, però de seguida es va relaxar.

Mireu!



La galga amb la cara blanca és la Careta ¡, que ara es diu Caren. És la darrera que vaig portar. Al seu costat hi ha el Josh i al costat de la Lluna l’Orson, el primer que els vaig portar.

La Sabrina té 5 galgos (4 de Galgos112 i un d’una altra associació), un mestís i 3 gossets petits moníssims! Mireu la foto del Jordi amb dos dels petits! I si us hi fixeu bé al llitet del fons es veu e tercer gos petit, la Chihuahua Esme.



Però el més divertit va ser treure tots els gossos a passejar junts! Quin embolic de corretges!!

És que ara a la primavera està prohibit deixar-los lliures pel bosc, perquè és l’època de cria dels cabirols i no se’ls pot molestar. I com que ara la Sabrina té un problema en un turmell i no pot caminar gaire els treu el seu marit, Primer els 6 grans i després els 3 petits. És un súper heroi!!!

Un SÚPER HEROI!!!

Mireu, en aquesta foto es veure tots els seus gossos grans. La Lluna, que la portava jo, queda amagada darrera el Claudio.



La Lluna es va portar molt bé durant tot el cap de setmana. Aquí teniu algunes fotos.


Al cotxe.... amb les orelles ben dretes per no perdre's detall.



Mentre dinem... Amb el seu llitet per esta còmoda, el seu bol d'aigua...




A l’habitació... esgotada després d'un dia tant ple de novetats!



Fantàstica, la Lluna viatgera!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada