dilluns, 13 de febrer del 2012

VIda quotidiana

El Bruc s’està recuperant d'una manera fantàstica de l'ensurt amb el Glucantime!

Gairebé ja li ha marxat tota la inflamació i el líquid que tenia pel cos, menja moltíssim està enèrgic i amb ganes de passejar i jugar amb les noves pilotetes que li varem comprar.



Uf, sembla que hem superat una altra crisi!! El Bruc té una capacitat de recuperació increïble. És una passada!

Aquests dies està fent un fred increïble, aquí. Fa 15 dies que va nevar i encara hi ha moltíssima neu, perquè la temperatura és sempre tant baixa que la neu no té temps de fondre's. Es formen unes capes de gel perillosíssimes a les voreres que no es netegen.



Ahir al matí varem anar tots quatre a passejar al parc. Perquè us feu una idea del fred, mireu quanta neu hi queda encara!




Varem arribar a casa congelats!!! A mi se'm geles les galtes, sobretot. Ai, tant de fred no pot ser bo per al cutis!!

Els dissabtes i diumenges que portem els gossos al parc normalment no els deixem lliures, perquè hi ha massa gent i molts gossos. Bé, a la Lluna, vull dir, perquè el Bruc gairebé mai no el deixem lliure.

De fet, com que hi ha tants gossos el Bruc s’estressa una mica. Ahir ens va venir al darrera una bona estona un Golden que es va encaterinar amb la Lluna. Feina tenia el Jordi a controlar el Bruc, que es moria de ganes “d'explicar” al Golden que la Lluna era seva!!! Ah, el Bruc... Hi ha coses que no canvien mai!!!

Avui fa força sol, tot i que al matí érem a -6ºC.  Aquesta tarda portaré la Lluna al parc i després vindrà la Stefania i farem la nostra sessió de footing! Estem una mica sonades, ja ho sabem. Però quan acabem, després de córrer mitja horeta, ens trobem la mar de bé. De totes maneress, segur que gaudirem encara més quan no faci tant de fred!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada