dimecres, 22 de febrer del 2012

Curs de primers auxilis

El proper mes de març la Stefania i el Marco, el veterinari, han organitzat unes sessions sobre primers auxilis per a gossos.

Aquí teniu el poster. Fa goig, oi?



Inicialment havien previst fer una sessió, però la demanda ha estat tant gran que finalment se’n faran tres.

I sabeu que?!?! El gos de demostració serà el Bruc!!! Fantàstic! Quin farde!!

És que el Bruc és un gos que s’ho deixa fer tot i que no es sent gens intimidat en una sala plena de gent. A més, el veterinari el coneix molt i sap quin caràcter té, com se’l pot manipular... i en canvi a la Mopsy, la gossa de la Stefania, no la coneix tant. I la Lluna no es deixa manipular tant bé.

Total, que si es troba bé (això és el primer), el Bruc serà l’estrella de les vetllades! Això si, ja he advertit al Marco del perill dels pets tant pudorosos del Bruc. Un cop acceptat aquest risc... la resta està tot controlat!

El tema dels primers auxilis és molt i molt important i els amos de gos, la veritat, anem una mica perduts, sobretot amb el primer gos. Què hem fer si el gos s'ofega? I si pateix un cop de calor? O es fa una ferida... Amb una bona preparació els amos podem afrontar qualsevol problema que sorgeixi i controlar més o menys el problema mentre esperem al veterinari.

Prendré bona nota de tot el que expliquin!!!

Apart d’això tot bé, per aquí. Ahir varen treure sang al Bruc per saber com anava la seva infecció i com estava en general. Jo el veig molt bé, animat i força actiu, tot i que això va a dies, perquè a la passejada d’avui al matí se’l veia un punt aixafat, però vaja, la inflamació causada pel Glucantime ja ha desaparegut del tot.

Ara tenim un assumpte amb la Lluna, que fa una mica més d’una setmana li vaig notar un bony a sota la mandíbula. El tenim en observació. De moment el veterinari diu que quasi 100% no és el linfonòdul. Ell esperava que en aquests dies s'hauria absorbit (si fos un hematoma) o augmentat (si fos una infecció). Com que no ha estat el cas esperarem uns dies més (podria ser un abcés i en dos o tres dies es podria rebentar) i si no l’analitzarem.

Jo estic tranquil·la perquè ella està de meravella, molt animada i activa.

Ja us aniré explicant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada