dijous, 9 de febrer del 2012

Dies d'hivern...

Fantàstic dia d’hivern, a Monza!!

He portat la Lluna al parc i hem fet una fantàstica passejada amb la Ste i uns quants gossets.

Feia fred (estem a uns 3 graus), però he tret l’abriguet a la Lluna perquè més aviat li molestava per córrer.

Quin goig veure-la córrer, no?



Aquest parc és de debò una meravella per als gossos, que el gaudeixen sigui quina sigui l'estació de l'any. La neu no és que li agradi molt, a la Lluna, però l’accepta bé, que ja és molt.

El Bruc segueix millorant dia a dia. Encara té una gran massa dura a sobre l’esquena, però esperem que amb l'antibiòtic li anirà baixant. Ahir amb el vete varem decidir de no donar-li el Milteforan (l’alternativa al Glucantime), perquè és un medicament molt fort que dóna diarrees i vòmits. El Bruc té el sistema immunitari de la princesa del pèsol, delicat, delicat. Més val no arriscar-nos a una nova reacció adversa. Li continuarem donant el Zyloric per a mantenir la Leishmania com la té ara i el Benazepril per a prevenir problemes de ronyó. Ah, i controls cada 3 mesos a veure com va.

A mi ja m’agrada fer-ho així, ja! El pobre no parem de marejar-lo amb pastilles, punxades... L’hivern passat la infecció a la pota, després l’operació del mastocitoma, el carcinoma escamós a la tita... Tot això sense oblidar que és diabètic, el punxem 2 cops al dia i té cataractes (li posem gotes a l’ull dret per evitar un glaucoma i 1 setmana al mes gotes a l’esquerra per a prevenir uveïtis)!!!  ja va prou servit, no??? A veure com va evolucionant els propers mesos, però em sembla millor no marejar-lo més.

Mentre ell pugui anar fent la seva videta ja n'hi ha prou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada