dimecres, 5 de setembre del 2012


Ostres!

Ja setembre! I l’hem començat ben remullats, per aquí! En fi. Paciència...

Ahir dimarts per la tarda varem començar la nostra rutina de classes amb la Lluna i el Rodri. Després de molt de temps sense fer res (llevat de les tardes que anàvem al cole a Vallgorguina, que li feia fer una recerca) la Lluna va fer dues esplèndides "cerques” una de les quals força llargues.

També vam fer treball en un dels banc de pedra del parc: pujar-hi, seure i fer el terra a dalt del banc, buscar trossets de pernil amagats a sota... Ho va fer tot molt bé i molt concentrada tota l'estona. És una passada! Li encanta "treballar", a la Lluna. Justament ahir li comentava a la Ste com ha anat canviant al llarg d'aquest temps i com ha augmentat el seu temps de concentració, que abans era poquíssim.

Entre coseta i coseta de la Lluna anàvem treballant també amb el Rodri.

Com que era el primer dia i voliem veure com anava li vam demanar coses bàsiques com ara “seu” i “terra”, que va fer la mar de bé. Vam fer-lo estar quiet mentre llençàvem la pilota i després li demanàvem que l'anés a buscar (cosa que feina la mar de bé)... Vam mirar si el motivava més el menjar que una pilota, per exemple. De fet, li agraden molt totes dues coses.

Sorprenentment per un Labrador, el Rodri no es torna boig pel menjar ni pels òssos o les xuxes. Li agraden, però sense obsessionar-s'hi. I el mateix li passa amb la pilota, que li agrada però sense exageracions. Que bé, no?

També vam mirar si el motivava més el menjar, la pilota o jo. Per sort em va triar a mi!!! Com ho vam fer? Doncs mentre la Ste l’aguantava, a uns dos metres d'ell vam posar en fila davant seu el pernil, la pilota i jo. I va venir cap a mi!!! Visca!!!

Total, que ja tenim ganes que arribi dimarts que ve i tornar a treballar una miqueta!

Per cert, que van acabar esgotats i al vespre van dormir de meravella. Mireu quin goig que fan!

 Heu vist que el Rodri ja es posa al seu llitet?! Fa uns progressos d'adaptació fantàstics!


I la Lluna?? Li encanta que la tapem quan dorm! Quin personatge, aquesta gosseta!

Per la resta, anem fent el nostre dia a dia tranquil, amb passejades lliures de dues hores al parc als matins i passejada més curta lligats (I una estona lliures si anem a una àrea cani) per la tarda. I durant el dia jocs al jardí i unes bones migdiades.

El paradís, vaja!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada