dimecres, 12 de setembre del 2012

Les pistes del Rodri.


Doncs el footing de dilluns passat va anar genial! Realment el Rodri està resultant un gos fantàstic en molts aspectes (en d'altres... bé, hi estem treballant...) i dilluns va demostrar que el puc portar a fer footing sense corretja amb tota la tranquil·litat. Només he de vigilar amb els cotxes, perquè ell no és conscient del perill. El vaig portar deslligat gairebé tota l’estona i corria amunt i avall amb la Nabu sense allunyar-se gaire de nosaltres. I el  millor és que fins i tot veient gossos passar a prop no hi anava i ens seguia. Només el vaig lligar quan vam passar a prop de la sortida del circuit, perquè sortien els trailers de les escuderies del Gran Premi (vam veure passar els de Force India). Per la resta va anar sense lligar i fins i tot quan paràvem per a fer els exercicis d'escalfament ell i la Nabu també paraven.

Avui torno a córrer. A veure com va.

Per altra banda, ahir vam fer la segona classe i també va anar molt bé. La Ste va portar un peluix d’un ànec coll-verd i el Rodri s’ho va passar genial. Per provar (no li havíem fet fer mai), vam fer-li una pista per a trobar l’ànec, amagat entre unes herbes, i per a sorpresa nostra el tio va enganxar el nas a terra... i el va trobar!!! Ens moriem de riure perquè va trobar l’ànec, el va agafar i va fer un pipi. Ai, aquests mascles..! La Ste va filmar-ho.


Després ho vam tornar a intentar i el pobre es va perdre. Val a dir que no li vam posar fàcil, perquè era una pista que ja havia fet la Lluna i hi havia massa rastres. De fet, es va parar on havíem deixat l'ànec a la pista de la Lluna. Té bon olfacte!!!



El que més ens va agradar és que tenia moltes ganes de buscar i se’l veia que disfrutava. Amb la Ste estem pensant de fer algunes sessions amb una gran educadora, la Cinzia Stefanini, que ha estat mestra de la Ste, que és una gran fan dels Labradors (en té un) i treballa molt amb proves especials per a aquesta raça. Seria molt interessant!! La Ste diu que a ella també li agradaria per a ampliar els seus coneixements.

A més, serà interessant parlar amb ella perquè també és tècnica de T-Touch, una cosa que m’interessa molt i que la Stefania té moltes ganes d’aprendre. Si no us n’he parlat ja ho faré, peqruè és molt interessant.

Quantes coses per a aprendre!! El món dels gossos és apassionant (pels qui ens agrada, és clar!).. i no s’acaba mai!

Ep! Acabo amb una foto de la Lluna! Tot i que el Rodri és la novetat, no m'oblido pas de la Lluna!!!


A la foto està fent una cosa que no fa gairebé mai: gratar-se l'esquena i girar-se com una croqueta. Quina cara de felicitat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada