dijous, 30 d’agost del 2012

En posem en marxa!


 Ahir per la tarda vam fer una activitat molt xula, amb el Rodri. Vam anar a donar un cop de mà en una classe de la Ste.

M’explico.

Quan la Ste fa classes d’educació i ha de treballar amb gossos que tenen problemes de relació amb altres gossos (Dominància, inseguretat, etc), per a avaluar com es comporten ella fa servir algun dels seus gossos de confiança (els d’ella o algun dels que té com a dogsitter o en "pensione" (Residència)). Entre tots els “seus” gossos fa servir el que li pot anar millor en cada cas. La Lluna ha participat sovint en classes amb un Pinscher Miniatura que té problemes d’agressivitat amb altres gossos. I ha estat tot un èxit!

Ahir la Ste tenia la primera classe amb un gos que ja coneix una mica i que té un problema d’agressivitat amb altres mascles, que s’agreuja quan està amb la filla. Resulta que té una relació massa forta amb la filla de la mestressa i quan està amb ella es torna molt gelós i protector, atacant els altres gossos mascles que se’ls acosten.

Malauradament el gos mascle que la Stefania feia servir en aquests casos, el Cesare (un fantàstic pastor alemany súper equilibrat) va morir sobtadament aquest estiu i ara com ara no té més mascles disponibles.

Per això ahir em va demanar si tenia una estona lliure per a provar com anava amb el Rodri. I va ser tot un èxit! El Rodri es va portar de meravella fent el que sap fer (ser un gos equilibrat) i la sessió va ser molt interessant.

Aquí en teniu un trosset que vaig filmar:


(La qualitat del video no és molt bona, però vaja...)

I si a la Ste li va anar bé veure com reaccionava el gos amb un altre mascle a mi en va anar encara millor per a conèixer una mica més al Rodri.

Com que el Bruc no s'entenia amb els mascles jo havia de tenir molta precaució. Ara amb el Rodri he d'anar aprenent que no tots els mascles son agressius amb els altres mascles i que del Rodri me'n puc fiar.

És que tot just ens estem coneixent, amb el Rodri!!! De vegades sembla que fa la tira que el tenim, però en realitat fa tant poc que encara tenim molt per aprendre l'un de l'altre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada