dimecres, 29 d’agost del 2012

Vida quotidiana


De mica en mica anem ajustant-nos a la nova rutina "monzese". Aquesta setmana i la que ve anirem al parc als matins. La Ste hi va sempre amb els gossos que té a casa o que treu a passejar i és el moment perfecte per a portar-hi també el Rodri i la Lluna. Ahir, el segon dia, va ser molt xulo. Varem trobar la Charlotte, el Golden, i la Greta, el Dòbermann. Aquí en teniu algunes fotos de la colla.

El Rodri es va enamorar una mica de la Greta! I ella no li feia cap lleig a ell, tot s'ha de dir! Van córrer força junts.

 
Amb la Charlotte també van jugar, però no tant com jo em pensava.
 
Però la imatge del dia va ser aquesta:

 
En un moment donat de la passejada l’Arnau es va asseure a terra al costat de la Mopsy a jugar amb la Nintendo i a poc a poc se li van anar acostant els altres gossos. Va ser bonic veure com tots estaven asseguts i relaxats al seu costat mentre nosaltres, una mica allunyades, xerravem pels descosits.

Avui al matí, abans de portar-los al parc , com que era d'horeta i l’Arnau no hi era (és a ca'ls suissos a passar un parell de dies), he portat els gossos a l'area cani, que encara no hi havíem anat. Diria que al Rodri li ha agradat molt!!


Per acabar la passejd, com que feia força calor hem portat els gossos a refrescar-se en un rierol.
 
 
El Rodri ha disfrutat moltíssim! La Lluna en canvi, com més lluny de l'aigua millor.

Finalment, la imatge del dia d’avui (de moment!) és la Nabu portant el Rodri per la corretja! Ell tant mono la deixava fer i fins i tot la seguia. Feia riure veure’ls!!



El Rodri és un encant de gos. S'està adaptant la mar de bé a la seva nova vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada