dilluns, 27 d’agost del 2012

Tornem a Monza!!



Doncs ja som una altra vegada a Monza!!!

I amb un convidat molt especial: el Rodri!! Vam arribar ahir per la tarda després d'un viatge de gairebé 11 hores però que va anar molt i molt bé. No varem trobar gens de trànsit (ens temíem una operació sortida que no va succeir) i varem fer només tres parades força curtes (bé, una d’1 hora per a dinar). L'Arnau venia amb nosaltres. Ell i la Lluna anaven al seient de darrera i el Rodri anava al maleter la mar de bé.

Aquí teniu una foto de la pausa per a dinar, a les autopistes franceses. Xula, eh?



Voleu creure que la Lluna quan va començar a identificar carrers es va posar tota dreta i va començar a moure la cueta?? Quina gràcia ens va fer! Jo crec que en tenia força ganes, de tornar a ser aquí.

I avui al matí, la primera cosa que hem fet l'Arnau i jo és anar al parc a trobar-nos amb la Stefania. Ha estat genial!

La Lluna ha fet un munt de festes a la Ste. Ha corregut molt i olorat tots els racons que li agradava olorava. El Rodri també ha corregut un munt! Ha estat molt interessant veure com reaccionava ell, con reaccionava la Nabu, la cadelleta de la Ste... Tot ha anat genial! El Rodri s’ha portat de meravella. Aquí en teniu una mostra.




A veure si la setmana que ve comencem a treballar cosetes amb ell!!! De moment, aquesta setmana anirem al parc tots els matins (avui hi hem estat gairebé dues hores!) i per la tarda farem les passejadetes habituals.

Mireu la foto que ens ha fet el Jordi passejant per la “pista ciclabile”! Fem goig, oi?



Ara toca descansar. Demà serà un altre dia!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada