dijous, 19 d’abril del 2012

Coses que fem amb la Lluna.

Mireu la feina que fem la Lluna i jo!!

(El vídeo potser es fa una mica pesat, però és que vaig voler gravar tot el procés perquè es veiés bé la distància, etc...)




Fem unes coses fantàstiques, amb la Lluna! És cert que no és un gos fàcil per a fer aquestes coses, perquè de vegades li costa concentrar-se i l’estona que treballa bé és poca (és un llebrer...), però quan ho fa, ho fa amb molta seguretat.

I li agrada, això segur, perquè si no, no ho faria.

La descoberta del treball de nas ha estat una revelació. El gos disfruta moltíssim fent una cosa que per ell és natural. Es concentra i es cansa mentalment, cosa que li va molt bé. I hi ha un munt de coses que es poden fer: buscar xuxes escampades i amagades per un lloc, seguir una pista de xuxes, seguir un rastre de persona...

De fet, l’últim dia de classe varem començar a treballar una cosa nova: la discriminació olfactiva, és a dir, saber reconèixer una olor i trobar-la entre altres olors. Hem començat amb una olor forta i peculiar, la d'una bosseta d'infusió de fonoll. Ja us aniré informant dels progressos, però de moment l'estem condicionant i puc dir que segueix el procés amb interès.

Quantes coses es poden fer amb un gos!!!!

I després de la feina ben feta... un bon descans!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada