dimarts, 17 d’abril del 2012

El primer cap de setmana...

Primer cap de setmana de la Lluna sola a Monza sense el Bruc.

I l’ha superat amb nota!! La Stefania diu que s'ha portat molt bé, ha menjat molt bé... Total, que ha estat com sempre.

I tot ha estat gràcies a la Stefania, que l’ha cuidada fins a l’extrem. Encara ara dóno gràcies d’haver-la trobat. La nostra vida a Monza hauria estat molt diferent si no l’haguéssim conegut!

Per cert, aquesta és la Stefania:



Total, que la Lluna ha estat molt ben cuidada.

La Ste, com ja feia quan hi havia el Bruc, ve a casa tres vegades al dia per a donar el menjar i passejar la Lluna. D'aquesta manera els gossos (i ara la Lluna sola) no se senten tant sols.

Aquest cap de setmana, essent el primer sense el Bruc, ha cuidat encara més a la Lluna: l’ha portada a fer passejades llarguíssimes, l’ha feta jugar i sobretot, ha vingut a casa amb la Mopsy i altres gossos dels que cuida ella i han jugat tots junts al jardí. Mireu les fotos que m’anava enviat la Ste!




Per cert, que com podeu veure a les fotos, sovint ve acompanyada pel seu marit, el Luca, que és fantàstic. El Luca tenia un carinyo especial al Bruc, perquè té debilitat pels molossos. Í el Bruc era molt Bruc!!! Es feia estimar fins i tot de la gent a qui no agraden els gossos!

Total, que com que a la Lluna no la deixa anar pel parc perquè s'allunya massa i ella tindria un cobriment de cor cada vegada que la deixés anar per por que no tornés o es perdés (És que la Lluna és molta Lluna!), ha portat els amics a casa.
La Lluna en aquest sentit la nostra gosseta és fantàstica. No és gens territorial ni possessiva.  Poden venir gossos a casa tranquil·lament, poden beure aigua dels seus bols, fer servir els seus llitets... I fins i tot jugar amb les seves joguines. Ella no té mai cap problema.

I a mi m’agrada molt que sigui així. Molt!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada