dimarts, 10 d’abril del 2012

Anar endavant.


Aquest matí hem incinerat el Bruc. Ho hem fet així perquè volem portar-lo a Sant Esteve i escampar les cendres per allà, potser per la Tordera.

Ja sé que és una tonteria, però no volíem deixar-lo aquí. En fi!

Ara toca recollir les seves coses i guardar-les en una caixa de record. No moltes coses, però almenys si les seves dades mèdiques (en tenim un munt!!), els collars i “pettorine”, les medalletes... La resta de coses la repartirem perquè algun altra gos les pugui fer servir: portarem els medicaments sobrants i que eren molt específics per a ell al veterinari, que els portarà a la gossera de Monza. El menjar que ens ha sobrat el portarem, junt amb el seu xubasquero (no el va portar gaire) i algun llitet vell a la gossera. Ens hi acompanyarà la Stefania.

Aquests dies de vacances de Setmana Santa ens hem anat adaptant a la nova situació.

Sembla que la Lluna de mica en mica també s’hi adapta. Almenys no la veiem patir massa. El que si que es nota és que quan som fora unes hores ens rep amb moooolta alegria i que mentre som a casa m'observa força tota l’estona. Pel que fa a les passejades, quan és lliure pel parc se’n va de canya i juga com ha fet sempre. O sigui, que jo crec que tots anem tirant endavant, com ha de ser.

Avui tenim classe amb la Lluna! La portaré al parc una mica abans perquè pugui jugar i córrer i estigui ben concentrada a la classe. A veure si la puc filmar fent una bona pista de cerca! És boníssima!

Us deixo amb una foto molt bonica que va fer el Jordi fa un parell de dies en una passejada.

Una etapa nova comença. I la gaudirem a tope!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada