dilluns, 5 de novembre del 2012



Uf, quin temps més dolentot que està fent per aquí! Plou, plovisqueja, està núvol i gris... Això de la tardor fa una mica de mandra no??

Després del cap de setmana passat, que els gossets van superar amb èxit (són un encant!), ja n'acabem de passar un altre. I dels llargs!! Llàstima de pluja...

Quan plou als nostres gossos els agrada fer coses diferents. Mireu.

La Lluneta, ben arraulida al seu llitet


I el Rodri, voltant per jardí sota la pluja.



Per sort avui ha sortit el sol i d’aquí uns moments anem al parc a celebrar-ho!!

Dissabte vaig anar amb el Rodri al veterinari. Té un problema als ulls, l'entropion (les parpelles se li posen endins i li molesten força) del qual ja el van operar a Barcelona, però ara se li ha de tornar a fer perquè no va quedar bé del tot. Pobreeet!

Total, que l'operem el proper dia 15. Haurà d'anar amb el collar uns dies i amb antibiòtic una setmaneta. Paciència! Ara l'he d'anar acostumant al collar elisabetià (la campana, vaja). No sé si l'ha portat mai. S'hi haurà d'acostumar, perquè no pot gratar-se gens o es faria mal. Però vaja, tot és a fi de  bé.

Si ara està així de guapo:


Imagineu-vos després de la operació. Tindrà una mirada meravellosa!

Per altra banda, amb la Ste estem preparant la seva gosseta petita, la Nabu, per a una exposició canina que es fa a prop de Monza el dia 9 de desembre. Nosaltres hi serem, perquè tenim els nens però com que és pont pujaran ells. Que xulo, no?

La Nabu no sap posar-se en posició, o sigui que estem treballant això. Mireu les proves!



És molt divertit! Nosaltres varem anar a un parell d'exposicions amb el Bruc (ai. com el trobem a faltar!) i ens ho varem passar molt bé. Segur que aquesta vegada també serà divertida! Però no la presentem nosaltres, no! Ho farà el criador, d'Amor di Schnauzer.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada