divendres, 30 de març del 2012

Primavera al parc... i el Bruc, que segueix la seva lluita particular...

Fa dies que no parlo del Bruc. Avui toca.

A la darrera entrada vaig dir que tenia una infecció, però ara les coses se li han complicat una miqueta.

Fa dies varem iniciar un tractament per la Leishmania, però encara no sabem si funcionarà o no perquè han de passar almenys 15 o 20 dies per saber-ho. El problema és que mentrestant, la malaltia està atacant i amb força. Fa cinc o sis dies li va sortir sang del nas, que és un dels efectes colaterals de la malaltia. Per sort no n’hi ha sortit més. El problema és que fa dos dies se li va fer un tel a l’ull esquerra i sembla que és una queratitis, també conseqüència de la Leishmania i potser agreujada per les cataractes que té ja fa temps. Els ulls li fan mal i els té gairebé tota l'estona tancats.

A això s’afegeix el fet que ja bastants dies que no menja.

Total, que ahir i avui ha passat el dia al veterinari amb el suero, a veure si aconsegueixen que el sucre se li estabilitzi, perquè el té descontrolat degut al fet que com que no menja la dosi que li he de posar la he d'endevinar, diguem-ne.

A veure com van els propers dies... Seran molt importants per a veure com evoluciona. Hauria de menjar...

No sé, altres vegades ha superat coses que semblaven impossibles de superar...

Ja aniré informant....



Ànim, Bruquet!!!!

Vaja, quin post més trist malgrat ser divendres...  Per animar el tema penjaré un vídeo que he fet avui al parc. És el primer de tres que he filmat. Ja penjaré els altres, també.




Fa un dia esplèndid! Llàstima del vent i del soroll dels cotxes que s'entrenaven al circuit! Però vaja, no es pot tenir tot en aquesta vida, no??

Aquesta tarda arriben els nens! Passarem junts uns dies fantàstics, segur!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada