divendres, 22 de febrer del 2013

El pantà de Sant Esteve


Les passejades del matí pels voltants del poble sempre son una xulada. Tenim la sort de viure en una zona amb molt de bosc i camps de conreu que de vegades estan en repòs i pels que els gossos poden córrer.

Molt a prop del poble tenim un pantà molt xulo i fa un parell de dies hi vaig anar amb els gossos.

La passejada és llargueta (per això només la fem el dia que tinc més temps al matí) i una bona part la poden fer deslligats, o sigui que és genial. Aquí teniu fotos d’aquesta darrera vegada.

La Lluna es va dedicar a entaforar-se pels llocs més inversemblants. Després li vaig treure l’abric perquè tenia por que se l’enganxés en alguna branca.


Si, si. Després d'aquesta foto... va desaparèixer dins els sotabosc.


Que bonic el reflex de l'aigua! La muntanya que hi ha al davant es el Turó de l'Home, força cobert de núvols baixos.

L’aigua estava tant alta que no vam poder donar tota la volta al pantà. Aquí es veu molt bé per on continua el camí normalment.



Us heu fixat en l'arbre?

Després, abans d’entrar a casa l’he d’eixugar amb una tovallola, a l'amic Rodri, perquè arriba xop. I de vegades, quan l’aigua on es fica no és tant neta (li encanten les basses fangoses) fins i tot l’he de ruixar amb la manguera! Quin gos!

Quan arribem a casa de vegades els deixo a fora una miqueta perquè de tant en tant s'acostumin a estar a fora fins i tot quan jo sóc a casa. I val a dir que ho accepten la mar de bé! Aquí els teniu, compartint llitet.


La foto està feta des de darrera el vidre.

Quin duet!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada