dimecres, 3 d’octubre del 2012

Prova superada!



Èxit total del primer cap de setmana sols! Sembla que en algun moment donat el Rodri va plorar una mica però moooolt poc. Va fer també algunes destrosses a coses de plàstic que hi havia al jardí (del rec automàtic), però res de greu.

De nit va dormir a la gàbia i es va portar de meravella i va aguantar tota la nit sense fer pipis.

Ah, la veïna em deia que de vegades agafava una pilota de les que fa soroll i no parava! Ho deia rient, perquè li encanten els gossos, però potser el proper cap de setmana és millor que no li deixi cap de les joguines que fan soroll.

Total, que ha superat la prova. I amb escreix!

Dilluns poc després d’arribar vam anar al parc a córrer (amb la Ste) i després vaig estar una estona al “nostre” prat de sempre jugant. Hi havia un munt de gossos i el Rodri i la Lluna s’ho van passar genial! Penseu que quan els deixo aquí normalment no van al parc, o sigui que tenien un munt de ganes de desfogar-se. Vaig fer algunes fotos que van sortir mogudes però donen una idea de l’ambient caní que hi ha per les tardes al parc.





Ahir per la tarda varem fer classe (només amb el Rodri) i va anar genial! És la cinquena classe que fem (tres de les quals van ser compartides amb la Lluna) i els progressos són espectaculars.  El primer dia no gosava ni tan sols posar les potes a sobre dels bancs de pedra i ahir hi va pujar tot sol... de quatre potes! I fins i tot s’hi va asseure!!

També està molt més interessat en el “treball” i es concentra molta més estona. Al principi de seguida s’agobiava, s’asseia i ni tan sols amb el pernil dolç es motivava. Ara, en canvi, mireu quanta estona es concentra buscant el pernil!



D’acord, vist des de fora potser no sembla molt, però per nosaltres (La Ste i jo) que veiem l’evolució està molt bé!

En un moment donat li vaig posar trossets de pernil en un d'aquest bancs de fusta fets de llistons (com els que tenim allà) i si algun trosset queia a terra ell de seguida deduïa com arribar-hi! En un moment donat el vaig fer passar per sota del banc (per sota!) només animant-lo amb la veu i ensenyant-li trossets de pernil! Tot un èxit! I ho va fer dues vegades! Penseu que per a passar per sota s’havia d’arrossegar amb la panxa tocant a terra!

Fascinant, no??

(Ja sabeu el que diuen: cada loco con su tema...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada