dijous, 26 de gener del 2012

La confirmació

La citologia ha confirmat la Leishmania, o sigui que demà li donarem la primera injecció de Glucantime, el medicament per atacar el paràsit. Aniré a donar-li al vete, així veuré com es fa, ja que és força diferent de la insulina. El líquid és més dens i n'hi he de posar més (és un gos que pesa 57 quilos i això fa que tota la medicació que li donem sigui en quantitats enooooormes). Les injeccions són una mica molestes (el líquid cou, dins la pell) però confiem en la resistència del Bruc perquè se les deixi donar bé. Són 28 dies seguits.

El petit "problema" és que aquest medicament pot danyar els ronyons, que ell ja té una mica tocats, però vaja, millor pensem en positiu, no??

Després es torna a fer una anàlisi i si tot ha anat bé doncs només cal seguir prenent les pastilles (ja les hem començat) i anar fent controls cada 3 i 6 mesos.

Ell ara com ara està molt bé. Ahir anava una mica coix però avui ja no tant i hem fet dues passejades força correctes.

Ja aniré explicant com va el dia a dia!

De moment posaré una foto moníssima dels dos gossets dins el mateix llitet.


I una del parc de Monza ahir per la tarda amb la Lluna. És o no és el paradís caní? Cada dia ens trobem gossets, alguns de nous i alguns habituals amb els que jugar, olorar-se, perseguir-se... El paradís caní, ja us ho dic!!



Ah, fa dies que la Ste i jo hem començat a fer footing pel parc! Anem amb les nostres gossetes i durant una estona les deixem lliures. Bé, la seva, la Mopsy va sempre lliure, però la galga només quan arribem al prat. Em fan por els cotxes que passen per la única carretera que creua el parc. Un dia farem una foto i la penjaré. Veureu que semblem professionals!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada