dilluns, 20 de maig del 2013

Una convidada inesperada.

La setmana passada el Jordi va recollir una gosseta que va trobar perduda pel carrer i la vàrem tenir a casa a dormir una nit. Va ser una experiència interessant!

Aquí teniu una foto dels tres gossets al jardí.

 


Vam mirar si portava el xip i com que sí que el portava vam trucar a la mestressa, que va resultar que l’havia donada a una gent que viu en una masia del Montseny. No era la primera vegada que la gossa desapareixia. Es veu que marxa sovint de casa a donar una volta tota sola. De fet, quan va ser a casa nostra se la veia la mar de bé i tranquil·la. El Rodri i la Lluna la van rebre molt bé. La gossa, que es diu Fiama, també es va portar la mar de bé, amb una actitud molt submisa envers el Rodri i la Lluna. Fins i tot en el moment de menjar (tenia una gana...!) era molt educada.

Com que aquell vespre mateix no la van venir a recollir la vam tenir a dormir, però a fora al jardí. Li vam posar una manteta i es va arraulir la mar de tranquil·la fins l’endemà. Gairebé ens va saber greu quan la van venir a recollir!!!

Estic molt contenta de la reacció dels nostres gossets, que es van portar molt bé amb ella.

De fet, sempre han acollit molt bé els gossos que han vingut a casa. Quan va venir la Giulia de Galgos 112 am ble seu marit i els tres galgos que tenen també es van portar de meravella. Bé, si vingués un mascle potser el Rodri no l’acceptaria, però amb la resta de gossos no té cap problema. Al contrari, es podria dir que li encanten les visites!!!

Millor així, perquè a mi m’encanta tenir gossos convidats a casa!!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada