dijous, 23 de maig del 2013

Fem nous amics.

Avui durant la passejada del matí hem conegut dos gossos nous, la Berna (una mastina guapíssima) i el Chihui (Un Chihuahua la mar d’eixerit).

Aquí els teniu. Les fotos són molt dolentes, però almenys us podeu fer una idea.



La mastina és una mica espantadissa amb els nens, però és un encant i molt sociable amb els gossos i les persones. És molt graciós veure el Chihuahua al seu costat la mar de tranquil. De fet, és fantàstic veure un Chihuahua caminant tranquil al costat de gossos molt més grans que ell. Normalment la gent els protegeix tant que n'acaba fent gossos espantadissos i fins i tot agressius. I és una llàstima, perquè són gossos amb molta personalitat i molt eixerits. Però se'ls ha de deixar ser gossos....

La noia i el seu marit s’acaben de traslladar al poble i com que no coneixen gaires camins per a passejar hem quedat que demà els acompanyaré al pantà. És un lloc espectacular per a passejar-hi els gossos. A veure si aconsegueixo fer millors fotos!!!

Quan érem junts ha aparegut la Mel, un encant de gosseta tipus Bretó.

El Rodri s’ho ha passat pipa! I la Lluna també! S’ha portat de meravella fins i tot amb el Chihuahua. Estic molt contenta.

Ja us explicaré com va la passejada de demà al pantà!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada