divendres, 26 de juliol del 2013

De banys i nous amics.

Jo no els banyo massa sovint, els gossos, però ara a l’estiu, com que ho puc fer al jardí, ho faig més sovint. I aquí teniu els dos protagonistes ensabonats i a punt per l’esbandida!

A la Lluna el bany no li agrada gens i tremola com una fulla encara que estiguem a 40º.

 



Al Rodri li encanta refrescar-se als bassals de fang, però esveu que fer-se el bany és molt diferent (mmm...) i tampoc li agrada.

Però tots dos aguanten com valents! I saben que després sempre hi ha una xuxe de premi!!!




Aquest darrer mes al Centre Caní hem conegut el Zaky, un fantàstic gos de raça misteriosa que va arribar al Centre amb algun “problemilla” de comportament que ràpidament està canviant. És super sociable amb els gossos i de vegades s’apropa massa fort i atabala els altres gossos. Però de mica en mica anirà millorant!

Aquest és el Zaky enfilat dalt d’un tobogan. No té por de res, el noi!




Com que viu al poble, i s’entén molt bé amb el Rodri i la Lluna, hem quedat alguns dies per a treure’ls a passejar junts. Tant el Zaky com el Rodri tenen deliri per jugar amb gossos, o sigui que quan passegem junts s’ho passen pipa.

Aquí teniu algunes fotos de les passejades que fem i d’una tarda que va venir a casa.


Ehem... la manteta, de fet, no l'haurien de fer servir per a jugar, però quan s'emociona molt, el Rodri l'arrossega pel jardí. Moníssim, no???




Aquestes dues darreres fotos em fan morir de riure! El dos jovenots (ténen gairebé la mateixa edat) super pendents de la xuxe que tenia jo a la mà i la Lluna atabalada perquè la volíem fer seure perquè sortís ben guapa a la foto.

Ah, els gossets...! 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada