dimecres, 28 de desembre del 2011

Setmana variada

Doncs si, noi! Aquesta setmana ha estat força variada, Sobretot pel que fa al Bruc, el màxim protagonista per diversos motius.

El primer és que ha estat la setmana de les visites veterinàries. De fet, varem començar la setmana passada. No, no! No està pas malalt. El que passa és que estem fent-li unes proves abans d'operar-lo de cataractes. La oftalmòloga necessita. abans de fer la operació, saber que el gos està bé de salut (diabetis apart).

Total, que li han fet radiografies de tòrax (per a veure els pulmons) i ecografies d’abdomen per a veure el fetge, la melsa, el pàncrees, etc, etc... També li varem fer una analítica molt complerta.
 
Els resultats de tot plegat els hem tingut avui. Tot està genial. Les radiografies, l'ecografia... Només hi ha un valor a les anàlisi de sang que està per sobre del que és normal, la globulina. Hauria d'estar entre  2,5 i 3,9 i està a 5,8. Pot ser a causa d’alguna inflamació sense importància, però val la pena saber d’on ve, sobretot de cara a l’operació, o sigui que li trauran sang i ho miraran. Li faran una anàlisi electroforèsica. Ostres, de fet no sé com es diu en català. En italià posa: elettroforesi. Ja us explicaré.

Renoi, estic aprenent un munt de medicina veterinària, amb el Bruc!


Que més??

Ah, ahir l'amic Bruc va tenir una baixada de sucre tornant de la passejada del matí. per sort, jo anava ben preparada, li vaig donar sucre (Per sort li encanta!) i varem poder arribar bé a casa. Quan li vaig mirar el sucre estava a 52. Uf! No vull saber com estava quan va tenir la baixada!!! És la tercera vegada que li passa des de l'estiu. En fi! paciència i sobretot preparació! No puc sortir mai sense el sucre!!! (I sense les bosses de caques, però això és un altre tema!)

I finalment la cosa positiva i genial de la setmana...

A la darrera classe va fer quatre cerques d’objecte perfectes!!!

La diferència és que amb la cerca d’objecte no es deixa menjar, si no un rastre d’olor (meu) i al final del rastre s'hi deixar l'objecte amb un munt de xuxes a sobre. I les quatre vegades el va trobar. Uf, quin “subidón”!!

I el millor és que li encanta treballar. Li encanta! Està súper atent al que li demano. I no ho fa per les xuxes, no (almenys no només) si no perquè li encanta fer coses. Llàstima que està delicadot, que si no...! Un dia el filmaré!

Pel que fa a la Lluna, ella genial com sempre. Quan puc algun matí m’escapo al parc amb la Ste (hi va cada dia quan fa el servei de dogsitting) i la Lluna s'ho passa genial. Avui mateix hi havia quatre gossos (més els que hi havia al parc, és clar). M’encanta poder fer aquestes passejades en colla!




El duet fantàstic!!

Per cert! Record mundial del Bruc! Pesa 57,400!! Gens malament, no???

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada